Kiropraktiken har räddat mitt trädgårdsintresse

Jag har alltid älskat naturen och att vara utomhus och fixa med trädgården. Sen fick jag ont i ryggen och kunde inte gå ner på knä för att rensa ogräs i trädgården. Det som har räddat i alla fall mig från ryggontet är kiropraktiken. Så skönt att kunna gå på en sådan behandling och sedan känna sådan lindring i musklerna och lederna för att slippa smärtan i dem. Det känns så bra.

Jag har gått på mina kiropraktikbehandlingar hos Life Kiropraktik i Nyköping och jag är otroligt nöjd med dem, det måste jag verkligen säga. Kiropraktik har på vissa sätt vissa likheter med massage men det är samtidigt inte samma sak. För medan massage består av knådningar och tryck så består kiropraktik mer av dragningar och streching. Där målet är att sträcka ut musklerna och på så sätt undvika stelhet och ömhet och få mjuka och väl fungerande leder. Eller väl fungerande och väl fungerande men de fungerar i alla fall väldigt bra och det är inga större eller vidare problem med det, så där har jag inte direkt något att klaga på.

Och i och med behandlingarna jag fått på Life Kiropraktik så kan jag nu vara ute och påta i trädgården utan problem. Det är så skönt att inte behöva oroa sig eller tänka på det. Att det kan fixa sig ändå utan att det behöver bli något direkt krångel av det hela.