Dags för ombyggnationen

Har skjutit upp det här med renoveringen hemma ett tag nu, men tror faktiskt att det äntligen är dags att ta tag i det. Finns inte direkt någon anledning att fortsätta skjuta upp det för då finns risken att det aldrig blir av. Jag har en tendens att fortsätta skjuta upp allting mer och mer och då blir det lite jobbigt. Är så mycket skönare att bara få det gjort, även om det är lite jobbigt just under tiden som ombyggnationen pågår och man har hantverkare rusande runt hemma hos en hela dagarna.

Har redan sen tidigare kollat upp vilken firma det är jag ska anlita och det kommer att bli He Pe Bygg AB. Har hört mycket om dem sedan tidigare och har haft några nära vänner som även de har anlitat dem och därför känns det väldigt tryggt och skönt att ta dem framför någon annan firma som jag inte vet något om. Har sett referensbilder på tidigare ombyggnationer som de har gjort också och de är i ungefär samma stil som jag vill ha, vilket känns tryggt och bra.

Ombyggnationen jag har i åtanke för tillfället är en utbyggnation i vardagsrummet, för att det ska få plats med både vardagsrum och matsal i samma rum.