Återigen ett ämnesbyte – den här gången till bygg

Jag vet att jag brukar skriva om ganska många olika saker här på bloggen. Har blivit att jag har gjort de det senaste nu i alla fall trots att jag från början sa att jag skulle försöka att hålla mig till ett och samma ämne. Det visar sig dock vara betydligt svårare än vad jag hade trott att det skulle vara. Så nu blir helt enkelt så att jag skriver om lite blandande saker, sådant som jag känner för att skriva om just för tillfället och som är aktuellt i mitt liv då.

Idag så kommer ämnet att vara bygg i Hisings Backa och det är för att jag har gått och fått hjälp från några från Kakelhem Byggservice AB. Vi behövde göra om i hallen hemma för att få mer utrymme och för att göra hela rummet betydligt mer välkommnande så därför blev det så att vi ringde till Kakelhem Byggservice AB i Hisings Backa, gjorde det för några veckor sedan, och bad om hjälp med bygg från dem.

Redan i mitten av förra veckan så kom de över till oss första gången och började med renoveringen. Började med att riva ner en vägg, för vi vill ha lite mer öppen planlösning och sen fortsatte de att hålla efter det. Det är inte klart än, vet att byggen tar tid, speciellt om man vill få det riktigt bra, men jag kan inte hjälpa att bli lite otålig. Och jag tycker att det här med att ta professionell hjälp med några från exempelvis Kakelhem Byggservice AB i Hisings Backa och deras kunniga byggarbetare känns som ett väldigt bra val.